• Description slide 5

  • Description slide 6


A viszáki Pajtaszínház és Galéria "Tündérkerti " kulturális évadnyitója 2014 . április

A hely szelleme! Mert van. Különös felelősséget  ró minden pajta gazdára. Tudni illik, figyelni kell rá . Mert volt, van és lesz, csak ápolni kell. Ha azt tesszük, csak akkor van esély a katarzisra. Mert az volt ismét Viszákon az elmúlt hétvégén.

Különös köszönet a viszáki asszonykórusnak, nem csak a fellépés, de a finom sütemények miatt is . Így volt ez egy gasztronómiai hagyatékunkat is őrző, ápoló és fogyasztó ünnep . Bözsike kemencében sült vadétele, Melinda szenzációs sertéspörköltje, remélem Bús Balázs és Gallai Máté tetszését is elnyeri. A kemencés kenyér már elfogyott, Kovács Gyula és Gérnyi Gyula pálinkája talán még nem.

Kedves barátom, Ön, aki nem volt azon az " Őrség a Pajtában" ünnepen, nem láthatta - hallhatta a Boglya együttest. De június 13 -ig megtekintheti Horváth János és Horváth Nóra festőművészek, valamint Horváth Gergely tervező munkáit.

Ez utóbbi fiatalember rajzaiból az is kitetszik, milyen irányba kíván változni a Pajtaszínház és Galéria arculata.

Ha már beszámoltam közelmúltunk örömeiről, megragadom a lehetősége: JÚNIUS 14-én jön a Dresch Quartett, mégpedig T-ÁRT Kert alkotóközösség vendégeként, akik bemutatják SULYOK GABRIELLA grafikusművészt, valamint fia FORÁT is megmutatja magát. Na jó Forát megkért írjam ki rendesen a nevét. De mit tegyek, ha nekem ő Forát. A becsületes neve majd a plakáton lesz. Na akkor lesz csak meglepetés.

Ja és kik a T-ÁRT Kert alkotócsoport: Tenk László, Hegedűs Endre, Szkok Iván, Varga Patrícia Minerva, Verebes György, Sulyok Gabriella, Stremeny Géza, Horváth János, Horváth Nóra,  Szenteleki Gábor képzőművészek. Ők is jönnek. Remélem Ön is !

ui.  A  Pajta kulcsa Pungor Évikénél van .

Üdvözlettel Szarvas József

 SIM6418

 

Vissza

Ki van jelen?

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Elérhetőség és honlapunkról