• Description slide 5

  • Description slide 6

Tartalomjegyzék

 

Kedves barátom,szeretettel üdvözlöm 2013-ban is honlapunkon.

Nagyon szeretem Viszákot !    

Olyan létélményeket köszönhetek e Vasmegyei községnek, ami még gyermekkori vágykép kívánáságaimat is meghaladta. TÜNDÉRKERT,  TÜNDÉRVÁRÓ, GONDNOKAVATÓ ÜNNEP !  
A PAJTASZÍNHÁZ és GALÉRIA  léte és működése  , KITELEPÍTETTEKRE  EMLÉKEZÉS,  LÓVERSENYPÁLYA, GYÜMÖLCSOLTÓ BOLDOGASSZONY NAP.
Úgy tudom épül Viszák új Faluháza, ünnepek, találkozások, barátságok, kiállítások, mind- mind egy 10 éve kezdődött életélmény útja.  
Egy fiatalember kért, ne használjam  túl sokat a "közösség" szót. Drága Barátom, azt nem álmodhattam meg , hogy álmaim KÖZÖSSÉG nélkül létképtelenek. Márpedig , miközben élem  kettős kötődésű  - Vidék , Budapest - életemet, 10 éve tapasztalom, egyéni vágyképeim csak úgy értelmezhetők, ha az beépíthető egy sok 10-100 1000 éve Organikusan élő KÖZÖSSÉG létfolyamába.   

E Gondolat jegyében ajánlom a 2013 évnek Viszákra eső évadját figyelmébe.  Első eseményünk:
2013 március 23 , Gyümölcsoltó Boldogasszony Napjához kapcsolódó rendezvényünk: "Üzenet a Pajtában" valamint  I.M Krisztiáni Sándor .  
Kedves Barátom, Téged, aki figyelemmel kíséred éveinket - Kovács Gyula, Tenk László, Kaszás Attila, Horváth János, Csernyus Lőrinc - remélem, U Nagy Gábor  neve is jóleső érzéssel tölt el.  Tehát : a PAJTASZÍNHÁZ és GALÉRIA a TÜNDÉRKERTEK szolgálatában 2013-BAN.!!!  ISTEN ÁLDÁSÁT is kérem szolgálatunkra!  


Rendezvényeinket szeretettel ajánlom : Szarvas József

 

2013 Május 3-a Viszákon

Kaszás Attila domborműve - Krisztiáni Sándor alkotása

Ka2

 

Már ezért megérte felépíteni a Pajtát   
Részlet az I.M. Krisztiáni Sándor kiállításból.

 

SIM8103

 

SIM8106

 

 

Ki van jelen?

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Elérhetőség és honlapunkról